AKVARYUM ÖZELLİKLERİ:
TANK: HAGOS Q 750
BOYUT: 75*56*50 (BRÜT 210 LT.NET SU HACMİ 175 LT.)
TABAN: AĞIRLIK DERE KUMU VE BİR KAÇ İSMİNİ HATIRLAMADIĞIM KUM KARIŞIMI.
BİTKİLER: ÇEŞİTLİ ANUBİAS+ÇEŞİTLİ CRYPTOCORYNE+HEMİANTHUS MİCRANTHEMODİES+ROTALA+ELODİA+DEV SAZ+GÜL+JAVA MOSS
CANLILAR: BALON MOLY+VELİFERA+PLATİ+BLACK MOLY+LEPİSTES+ VATOS+KOMANDO ÇÖPÇÜ+ NEON TETRA+HYBRID VELİFERALAR VE KİRAZ KARİDESLER(Davetsiz misafir olarak salyangozlar)
AYDINLATMA: 2X20 w.DAYLIGHT+1X18 wAGUASTAR (Aydınlatmaya takviye yapılacak)
FİLTRE: TANK KAPAĞINA MONTELİ HAGOS ASKI FİLTRE(Saatte 1300 Lt.)
ISITICI: 2X100 W ISITICI (Markasını hatırlamıyorum)
CO2 : MAYALI SİSTEM (CO2 çözülümü için yuvarlak hava taşı askı filtrenin girdap oluşturan kısmına takılı)
GÜBRELEME: SERA SIVI GÜBRE+SALON BİTKİLERİ İÇİN ÇİÇEK ÇOŞTURUCU(Biraz daha ucuz)+HAFTADA 1 ŞİŞE MADEN SUYU
YEMLEME: SERA FLORA PUL YEM+GRANÜL YEM+HAŞLANMIŞ ISPANAK ,BEZELYE+ÇUBUK KRAKER+FINDIK+ELMA+MUZ (Şaka değil bunlarıda veriyorum çubuk krakere bayılıyor keratalar)
BAKIM: HER HAFTA %10 SU DEĞİŞİMİ VE DİP TEMİZLİĞİ,CAMLARIN TEMİZLENMESİ,FİLTRE EKİPMANLARININ TEMİZLENMESİ

http://img102.imageshack.us/img102/5728/resim023pq0.jpg

AKVARYUM TARİHİM: Akvaryum ile uğraşım 7 yaşındayken başladı vatani görevime kadar devam etti.Askere gidince akvaryum ve malzemeleri bir arkadaşa hediye ettim.25 yaşına gelince yine depreşti ve yaklaşık 6-7 sene kadar Piranha ve Astronot balığı besledim,32 yaşında akvaryumu temizlerken camı patladı ve 7 sene ara verdim.Ama hep içimde bir akvaryum sevgisi vardı belki inanmazsınız işyerim Eminönü nde olduğu halde Balıkçılar çarşısının önünden geçmeye korkar olmuştum ve geçmiyordum yine bu hastalığa bulaşırım diye korkuyordum.Neyse başınızı fazla ağrıtmayayım Efe Can adında bir oğlum var bir gün tutturdu kaplumbağa istiyorum diye bende başıma gelecekleri bildiğim için hep oyaladım bugün alırız yarın alırız unutsun diye ama unutmadı korktuğum başıma gelmişti ve yine kendimi akvaryumcuda buldum ,aldım iki kaplumbağa ,koymuşlardı ufak bir plastik kaba içim elvermedi gittim kapluşlar için minik bir tank almaya ,aldım 50 lt.lik ona koyduk.Gün geldi kapluşlar sizlere ömür bari tank boş kalmasın diye 1-2 balık alayım dedim ve aldım sonra kendimi hergün mısır çarşısında buldum o kadar abartmışımki aaa bir baktım 50 lt.lik tankta 50-60 kadar balık olmuş rahatlıkta batıyor ya gittim fotolarını gördüğünüz tankı aldım yaklaşık 1,5 senedir yine kumlarla bitkilerle balıklarla cebelleşiyoruz bakalım nereye kadar buyurun başımın tatlı belası akvaryumum.AKVARYUM BİR KARTOPU GİBİDİR GELİŞTİKÇE ÇIĞA DÖNÜŞÜR.