Birkan şu aralar deli gibi seramik tablalı difizör'le ista max mix'e co2'yi bölmeye çalışıyorum o yüzden şimdilik bu işimi görüyor. Ne zaman deneme yapsam bir yerden kaçak oldu bende oraları japon'ladım ve ertesi gün tekrar denedim. Artık kaçak yapacak yer kalmadı gibi ama denemeye vaktim olmadı

Olmadı bir tane daha seramik tablalı alıp direk plastik T aparat ile kabarcık sayacı vs. kullanmadan iki akvaryuma co2'yi öyle vereceğim. Denemeler sırasında kaçan gazdan'da tüpün ana basıncı 30 bar'a kadar düştü. Zaten yakında akvaryumuda değiştireceğim için pek bununla uğraşmıyorum. Birde üstüne apisto'larım yeniden yavruladı günlerin çoğu onları izlemekle geçti ne zaman ayırsam diye. Genel fotoya gelince tankın 25 cm yüksekliği ve üstüne 10-15 cm'de armatür yüksekliği eklenince boyuna giden glossolar yüzünden eklemiyorum

Eski mesajlardan birinde de dediğim gibi şuanki amacım yeni tanka geçene kadar glossoları kaybetmemek. Yeni tankta yükseklik 20 cm olacak ve bu armatür'e takviye olarak kendi kapağınada tasarruflu ampul takacağım. O zamanda yayılmazsa glosso'lar akşam yemeğine güzel bir salata çıkacak (iyice semiz otuna benzedilerde

)Tankı bozmadan belki bir foto yayınlarım. Genel olarak bahsedecek olursak bir cüce vatoz haricinde kaybım olmadı, kahverengi alg problemi tamamen yok oldu, su berrak camlar tertemiz. Hatta o kadar güzel durumdaki tank nazar değecek diye korkuyorum

Blyxa yüksek ışığı yiyincemi bilmem yoksa başka nedendenmi açık yeşil'le pembemsi arası birşey oldu. Maalesef gobi taşları üzerindeki yosunlar kaybolmadı bende çıkarıp temizlemedim şimdilik duruyorlar bakalım.