Gönderen Konu: Mini mini 1'ler Çalışkan 2'ler  (Okunma sayısı 4975 defa)

cihanevitan

• Üye
  • **
Ynt: Mini mini 1'ler Çalışkan 2'ler
« Yanıtla #15 : Ocak 30, 2009, 00:12:24 ÖÖ »
Taşlar çok güzel göstermiş,bildiğim kadarıyla ph hiç bir etkisi yok,o yüzden bitkili tanklara uyumlu.
116*53*53 Bitkili Akvaryum Dragos/İstanbul

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Barış VARIŞLI
« Yanıtla #16 : Ocak 30, 2009, 14:43:41 ÖS »
Taşlar çok güzel göstermiş,bildiğim kadarıyla ph hiç bir etkisi yok,o yüzden bitkili tanklara uyumlu.
Teşekkür ederim. Evet taşların su kimyasına hiçbir etkisi yok. Zaten Maltepe pet'ten aldım taşları sitesinde de belirtiyor ph'a hiç bir etkisinin olmadığını ve gerçekten çok görsel taşlar.
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Lütfen dilimizi düzgün kullanalım !

YILDIRIM ÖZDEMİR

• Sponsor
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #17 : Ocak 30, 2009, 14:48:47 ÖS »
Akvaryumlarda kullanabileceğiniz bu ve bunun gibi pekçok taş türleri ile ilgili çok daha fazla seçenek 1-2 içinde ortaya çıkacak. Sitemizde gördüklerinize ek olarak başka yeni ve oldukça cazip türler daha geliyor.
Görüşmek üzere,

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #18 : Şubat 01, 2009, 21:13:42 ÖS »
Akvaryumun yeni sakinleri

Maltepe pet'ten aldığım Crowntail Betta ilk Borelli yavrularına saldırdığı için baba Borelli tarafından biraz tıraş edildi ve şimdi ikinci yavrularada sataşmaması için geçici bir süre burda misafir :D Kiraz karideslerde büyük akvaryumun dış filtresinin içinden çıktılar  :)
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Punk@rt

• İçerik Geliştirici
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #19 : Şubat 01, 2009, 21:23:26 ÖS »
tebrik ediyorum canlı cıkardığınız için bende 1 kere bi kac karidesimi dış filtre içinde yakalım ama sizin kadar sanslı degildim. emiş borusuna sünger takmak zorunda kaldım artık :)

Zamansızlık

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #20 : Şubat 01, 2009, 21:52:42 ÖS »
Teşekkür ederim Harun bey. Ben neredeyse her ay filtreyi temizlemesem bile içindeki suyu boşaltır ve yenilerim ve her seferinde de büyümüş yavruları yada daha yeni doğmuşları toplar akvaryuma aktarırım. Bu sefer 7-8 tane çıktı bundan öncekilerde 20'ye yakın yavru aldığım olmuştu dış filtreden.
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Joker

• Özel Üye
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #21 : Şubat 01, 2009, 22:25:57 ÖS »
devletabi,

ben kürdanları anlamamıştım, sormayı da unuttum. Bunları yemden sonra balıkların dişlerini temizlemesi amacıyla mı koydun, yoksa aralarında slalom yapmaları için mi.
Ya da balıklara motorrsiklet ehliyeti mi vereceksin. Ben A2 ehliyeti alırken böyle sıralanmış kukaların arasından geçmiştim. Şaka bir yana ne amaçla kullandın merak ettim.

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #22 : Şubat 01, 2009, 23:00:45 ÖS »
Bülent abi kürdanlar hakkındaki yorumların çok iyiydi :D kürdanları arkadaki yükseltinin aşşağı kaymasını engellemek için koydum. Yani toprak erezyonunu önlemek için.
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Joker

• Özel Üye
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #23 : Şubat 01, 2009, 23:15:01 ÖS »
Gönderdikten sonra aklıma aşırı rüzgarlı ve bol kar yağan yerlerde, yola karın inmesini önlemek için dikilen kazıklar geldi. Bu senin amacına daha yakınmış.
Heyelan mücadelende başarılar dilerim.  ;D

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #24 : Şubat 02, 2009, 15:53:08 ÖS »
Benim diskus gitti abi yaa :( Kaç zamandır elden çıkarmayı düşünüyordum gurur yapıp kendi çıktı galiba. 2 yılda bir Barb'a denk geliyorum keşke bu yıl da o yıllardan biri olsa ;D Olmadı plati alacağım. ABi o glossolar bir arada mı yoksa her bir yaprak bağımsız kök mü ?
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #25 : Şubat 02, 2009, 16:25:27 ÖS »
Nereye nasıl gitti Birkan güzeller güzeli Discus. Sen yine 2 yılda bir denk geliyormuşsun ben bir daha denk gelirmiyim bilmiyorum :D Bir daha gidebilsem arkadaşın dükkana 2 dişi daha alacağım ama hala gidemedim fırsat bulup da. Aslında bu tankı kurma amacım güzel bir çift lepistes alıp yavrudan bıkmaktı ama gittiğimde standart türlerden başka birşey yoktu ve arkadaş çok güzel lepistesler geliyor gelince ben sana haber veririm dedi hala beklemedeyim ama Barb'lar da çok istediğim bir türdü ve kararsısım. Zaten birde yeni konuk Ct Betta var orda ve orda çok daha güzel durdu. En azından Apisto yavrularına bulaşıp bulaşıp traş edilmiyor :D O gördüğün glosso'lar siteden satın aldığım glossoların sanırım 3 de 1'i yani her bir dal ayrı bir kök.
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Punk@rt

• İçerik Geliştirici
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #26 : Şubat 04, 2009, 09:14:26 ÖÖ »
Barış bey siz söylediğinizde açıkcası cok şasırmıstım. Dun gece dış filtre temizligi yaparken içinden 2 tane karides cıktı. filtrenin emis borusunda sunger takılıydı. 1 cm olmus keratalar yani 2-3 ay daha bakmasam orta üreyecekler. emis borusunda artık kadın corabı kullanıyorum. daha garanti gibi gozukuyor. maşallah ya nasıl yaşıyorlar orda :D

Zamansızlık

yılmaz sağ

• Üye
  • **
« Yanıtla #27 : Şubat 06, 2009, 11:03:16 ÖÖ »
Gayet güzel bir nano olacak gibi görünüyo.

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #28 : Şubat 06, 2009, 14:38:27 ÖS »
Umarım öyle olur :D Bu gün yine akvaryumcu arkadaşıma gittim ve iki tane dişi kiraz barb aldım. Büyük akvaryumum içinde java moss istedim. Moss'ların arasına parvula karışmış bunuda al dikersin tutarsa çoğaltırsın dedi. Onuda bu akvaryuma kayaların yanına yada arkasına ekmeyi düşünüyorum. Yeni fotoğraflarıda bugün fırsat bulursam çekerim.
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #29 : Şubat 06, 2009, 16:46:50 ÖS »
Parvulasız olmaz abi yaa ben de parvula için can atıyorum ;D
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com