Gönderen Konu: Büyüyünce bitki akvaryumu olacak  (Okunma sayısı 912 defa)

yılmaz sağ

• Üye
  • **
Büyüyünce bitki akvaryumu olacak
« : Aralık 09, 2008, 15:37:21 ÖS »
Konu yıldırım abinin isteği ile paylaşıma açılmıştır. Uzun uğraş ve düşüncelerden sonra kurmaya başladığım akvaryumum.

Yaptığım bazı değişikliklerden sonra bitkiler oturmaya başladı artık.Ama istediğim şekli vermek için bitkilerin asıl formlarına ulaşmalarını bekliyorum. Aslında hala tedirginim, MH hakkında forumlarda aynı şeyler yazılı ama uygulayan kimseyi göremedim, şimdilik akvaryumda bütün dengeler normal görünüyor.

Bu resim özel olarak çekildi :) . Resimde altta duran erkek üstteki dişi. Erkek sevdiğim bir abime ait uzun süre eş aradıktan sonra vazgeçti :( dişi tekirdağdan bir arkadaşımdan geldi, henüz üç gün oldu ama kur yapıp bölge aramaya başladılar.

Akvaryumu biraz daha değiştirdim sanırım bu sefer daha iyi oldu, gerçi bitkiler bir kaç gün sonra düzelir ama yinede güzel oldu.

yılmaz sağ

• Üye
  • **
Ynt: Büyüyünce bitki akvaryumu olacak
« Yanıtla #1 : Aralık 09, 2008, 15:38:55 ÖS »
Ve son hali

YILDIRIM ÖZDEMİR

• Sponsor
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #2 : Aralık 09, 2008, 15:44:44 ÖS »
En son halini görmek isterim Yılmaz.
Görüşmek üzere,

yılmaz sağ

• Üye
  • **
« Yanıtla #3 : Aralık 09, 2008, 20:47:27 ÖS »
Önce bi yorumları görelim USTA.

leaf21

• Üye
  • **
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2008, 02:31:50 ÖÖ »
ÇOK GÜZEL YAPMIŞSIN TEBRİKLER VALLA BİTKİLERİN DİZİLİŞLERİ GÜZEL VE YERİNE BENDE HAFTAYA AKVARYUMUMUN DÜZENLEMESİNİ YAPACAM AMA 120YE YAKIN BALIĞI NEREYE KOYACAĞIMI KARA KARA DÜŞÜNÜYORUM
TEBRİKLER BAŞARILAR
Akvaryum su dünaysı
SER-DEM Sigorta
www.ser-dem.com

YILDIRIM ÖZDEMİR

• Sponsor
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2008, 13:36:48 ÖS »
Merhaba Yılmaz. Keşke sağdaki maritima'lar yerine komple HC yada soldaki HC'ler yerine komple maritima yapsaydın. Daha güzel bir zemin olurdu. Aqatica'ları kayanın arkasından biraz daha soluna doğru çoğaltman da güzel olacaktır. Ayrıca Aromatica'ların önünde sanki görsel anlamda bir boşluk var. Oraya da bir başka tür ilavesi düşünülebilir. Gerçi bu resimlerden sonra bir takım değişiklikler yapmışsındır muhtemelen. Yeni resimleri bir görelim, tekrar değerlendiririz.
Görüşmek üzere,

akvarist

• Üye
  • **
« Yanıtla #6 : Aralık 25, 2008, 13:48:56 ÖS »
Son haliyle çok güzel görünüyor ::)emeğinize sağlık.İnşallah bitkilerin gelişmelerinide sağlayabilirseniz 2 ay sonra harika düzeye gelir sanırım.Hagen siyah kumu bende yeni kullandım.Gerçekten bitkilerin dikilmesi ve görsel olarak çok daha güzel bence değiştirmekle iyi etmişsiniz.Kolay gelsin.
Kamil   
Bornova/İzmir

Harun Söylen

• İçerik Geliştirici
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Harun Söylen
« Yanıtla #7 : Aralık 25, 2008, 15:01:45 ÖS »
Gercekten cok guzel olmus emeginize saglik.  bende bu önümüz nisanda taban yenilemesi yapmayı düsünüyorum.

Zamansızlık

MuZizYeN

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : Ocak 02, 2009, 03:20:46 ÖÖ »
Gerçekten emeğinize sağlık. Çok güzel görünüyor.
Bitkili akvaryum ve Karides akvaryumu
M. Ufuk ERDOĞAN - Müzik öğretmeni / Malatya

quipu

• Süper Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #9 : Ocak 02, 2009, 08:46:49 ÖÖ »
Joker, Cenk, Barış hocalarımın akvaryumlarına benzemiş=) Tebrikler. Son halini de görmek isterim.
"Only in suffering do we recognize beauty."   Proust

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #10 : Ocak 02, 2009, 15:54:40 ÖS »
Hepsine birden nasıl benzemiş Akif Bey ;D;D Ama gerçeten resimdeki renk yoğunluğundan mıdır nedir Cenkin tank geldi aklıma bir an benim de  :)
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com

yılmaz sağ

• Üye
  • **
« Yanıtla #11 : Ocak 06, 2009, 15:30:24 ÖS »
Hepsine birden nasıl benzemiş Akif Bey ;D;D Ama gerçeten resimdeki renk yoğunluğundan mıdır nedir Cenkin tank geldi aklıma bir an benim de  :)
Sahiden hepsine birden nasıl benzemiş anlamadım. Gerek bitki türleri, gerek diğer materyaller çok farklı.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu hafta sonu tankı mecburen bozmakve yeniden düzenlemek zorunda kalacağım. Yeni resimleri yeni düzenlemeden sonra ekleriz artık.

cihanevitan

• Üye
  • **
« Yanıtla #12 : Ocak 10, 2009, 21:55:55 ÖS »
Ben canlısını da görmüştüm Farukla gittiğimde gerçekten güzel bir tank.
116*53*53 Bitkili Akvaryum Dragos/İstanbul

quipu

• Süper Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #13 : Ocak 10, 2009, 23:53:22 ÖS »
Sahiden hepsine birden nasıl benzemiş anlamadım. Gerek bitki türleri, gerek diğer materyaller çok farklı.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Bu hafta sonu tankı mecburen bozmakve yeniden düzenlemek zorunda kalacağım. Yeni resimleri yeni düzenlemeden sonra ekleriz artık.

Güzel olmuş yani hocam, hocalarım. =) 
Ülkemizdeki bitkili akvaryumların genel bi standardı olduğunu düşünürsek bahsettiğim akvaryumlar bu standartları biraz aşmış oldukça güzel akvaryumlar.
"Only in suffering do we recognize beauty."   Proust

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Barış VARIŞLI
« Yanıtla #14 : Ocak 14, 2009, 21:36:14 ÖS »
Gerçekten güzel bir akvaryum Yılmaz eline sağlık ve bence büyümüşde bence :D 41 kere maşallah. Yeni düzenlenmiş halinin de resimlerini bekliyoruz, yine güzel bir iş çıkaracağına eminim.
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Lütfen dilimizi düzgün kullanalım !