1 kac aydır akvaryumla pek fazla ilgilenemiyorum. Zaten günde sadece 1-2 saat görebiliyorum normalde de. O aralarda da haftada 1 su değişimi ve gübreleme yapıyorum. Ayrıca rotalaları budayıp çoğalttım. Dizayn namına hiçbir şeyin olmadığı tankımın son hali aşağıda.

Bu pazar umuyorum ki zaman ayırıp dizayn yapabilirim. Akvaryumum genellikle ince ve zayıf yapraklı bitkilerden oluşuyor. Ayrıca 1 kök parvulam kaldı yaşam mücadelesi vermekte su an

Soner Abi gönderdiğin bitkiler için tekrar teşekkür ederim riccialarlada bir şeyler yapmaya çalışıcam artık.

Şu anda bulunan bitkilerim: Rotala, Eledoa, Hemiathis, Bacopa ve Riccia. Pek fazla türe de girmek istemiyorum. Dizayndan sonraki görünümü de sizlerle paylaşacağım.
