Gönderen Konu: Yosun Tankı  (Okunma sayısı 2543 defa)

Joker

• Özel Üye
  • Bağımlı Üye
Ynt: Yosun Tankı
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2008, 14:08:09 ÖS »
Beğendiğinize şaşırdım, bana pek güzel gelmiyor, gelişi güzel sokuştutrulmuş bitkiler var. Uzadıklarında balıklar gözükmüyor. 3 hafta önce felaketti. Diskusun biri bitkilerin rasında kafası aşağıda sıkışmış gibi dik duruyordu. 2 hafta çok miktarda bitki attım. Ertesi hafta da neyse ki buradaki arkadaşlardan adres verenlerin bir kısmına gönderdim. diğerlerine göndermeyi daha sonraya bıraktım.
Kadir bey gönderdiğim riccialar hariç hepsi buradan çıktı.

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Barış VARIŞLI
« Yanıtla #16 : Haziran 07, 2008, 16:34:53 ÖS »
 Bülent abi tankı beğenmiyorsan o haliyle ben alabilirim :D Bu arada gönderdiğin kapak'la seramik tablalı difizörü kullanmaya başladım etki inanılmaz. Heryerde gezinen incecik co2 kabarcıkları biranda eriyor suyun içinde ve aşırı bir fotosentez başladı. Bu arada kırılan seramik tablalıyı tam çöpe atacaktım ki kıyamadım ce japon'la yapıştırdım onuda belki diğer tankta kullanırım tabi yeni aldığım İsta Max Mix Medium u kullanmazsam
 Bire ammania çıkarsa bende talip olabilirim :D
« Son Düzenleme: Haziran 07, 2008, 16:35:24 ÖS Gönderen: Devletabi »
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Lütfen dilimizi düzgün kullanalım !

Joker

• Özel Üye
  • Bağımlı Üye
« Yanıtla #17 : Haziran 07, 2008, 19:58:37 ÖS »
Bülent abi tankı beğenmiyorsan o haliyle ben alabilirim :D Bu arada gönderdiğin kapak'la seramik tablalı difizörü kullanmaya başladım etki inanılmaz. Heryerde gezinen incecik co2 kabarcıkları biranda eriyor suyun içinde ve aşırı bir fotosentez başladı. Bu arada kırılan seramik tablalıyı tam çöpe atacaktım ki kıyamadım ce japon'la yapıştırdım onuda belki diğer tankta kullanırım tabi yeni aldığım İsta Max Mix Medium u kullanmazsam
 Bire ammania çıkarsa bende talip olabilirim :D

İşe yaradığına çok sevindim. Zaten kim kullandıysa herkes aynı şeyi söylüyor, "fotosentez başladı" "bitkilerin nasıl yaşadığını gözümüzle gördük" vs.

Istanın cam difüzörünü aldığımda bu kapağı yapmayı düşünmüştüm. Cenk de 3. kullanıcı olarak çok iyi sonuç aldı.

burakaksu93

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : Ocak 11, 2009, 20:48:33 ÖS »
Bitkili akvaryuma yeni başladım çok şey bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum şu aralar oyuzden bitkilerin dizilimi yada seçimi hakkında birşey söyleyemiyeceğim ama çok güzel bir akvaryumunuz var yannız discuslar hakkında 1 2 tavsiye eğer tam gelişmiş discuslar koymassanız bitkili discus tankınızda balıklarınız gelişemeyecektir ben 1 2 tane gelişemeyen balık gördüm onları cama cam bir akvaryuma alırsanız yada çıkarırsanız onlar için daha iyi olacaktır.

erdal duneray

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: Erdal Düneray
« Yanıtla #19 : Haziran 01, 2010, 10:43:37 ÖÖ »
Bülent bey bitkili akvaryumunuz çok güzel tebrik ederim
Erdal Duneray