Gönderen Konu: 150/50/60 ebatlarındaki yeni akvaryumu bitki akvaryumu yapmak istiyorum  (Okunma sayısı 3913 defa)

gelpcpccik

• Üye
  • **
Ynt: 150/50/60 ebatlarındaki yeni akvaryumu bitki akvaryumu yapmak istiyorum
« Yanıtla #30 : Haziran 11, 2008, 21:02:49 ÖS »
Evet 5 bag yazicaktim kök yazmişim glossolar randuman tutmaya başladi işik isini artitrdim bir kaç günde faydasini gösterdi işiklandirma 3 adet 36 wat grolüks 2 adet 36 wat gün işigi 3 adette 30 war tasarruflu ampulerden biri gün işigi diyerleri beyaz bukadar aydinlatma yeterli sanirim millet bukadar ampulle koca favrikayi aydinlatiyo :P nese balık yoktu ama benim yegen 2 adet hayalet balıgı almiş gelmiş bayada hoş balık arastirdim bitkilere bir zarari yokmuş bu sivi gübre kullanmama gerek varmi varsa hangi markanin hangi modelini aliyim çok çeşitleri var karar veremedim bülen abii sanirim bana bitki gödericeksin çok memnun  olurum adres :: ************** Forumda açık adresinizi vermeyiniz.İmla kurallarına dikkat ediniz.
« Son Düzenleme: Haziran 11, 2008, 21:34:15 ÖS Gönderen: admin »
Onur Zık

gelpcpccik

• Üye
  • **
« Yanıtla #31 : Haziran 12, 2008, 15:06:09 ÖS »
adres vermek yasakmiş ee adresi nasil vericem nese abi sende adresini verde bende mesir macunu göndereyim sana...
Onur Zık

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #32 : Haziran 12, 2008, 15:31:13 ÖS »
Adresi özel mesajla atacaksınız buradan bitki verebilirim diyecek kişilere. Ayrıca Profil bölümünden imzanıza isim yazmanız, imla kurallarına uymanız gerekmektedir.
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com