Gönderen Konu: DIY CO2 fermante sistem(tarif)  (Okunma sayısı 3046 defa)

Bvarisli

• Süper Moderatör
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Barış VARIŞLI
Ynt: DIY CO2 fermante sistem(tarif)
« Yanıtla #15 : Aralık 03, 2008, 16:57:48 ÖS »
Tüplü sisteme geçtim geçeli unutmuşum bu maya olayını :D Eskiden eziyet gelen şişe yenileme olayı nedense bu aralar çok sevimli gelmeye başladı. Sırf zevk olsun diye ufak bir akvaryumda canlı doğuran ve bitkiyle mayalı sistem kurma isteği gün geçtikçe artmıyor değil içimde :D (Canlı doğuran aşkımın alevlenmeside başka bir hikaye  :))
82*47*50 Bitkili
55*30*35 Kuruluyor

Lütfen dilimizi düzgün kullanalım !

yavuz94

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : Temmuz 04, 2009, 11:14:48 ÖÖ »
Teşekkürler paylaşım için

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #17 : Temmuz 04, 2009, 12:34:04 ÖS »
Tüplü sisteme geçtim geçeli unutmuşum bu maya olayını :D Eskiden eziyet gelen şişe yenileme olayı nedense bu aralar çok sevimli gelmeye başladı. Sırf zevk olsun diye ufak bir akvaryumda canlı doğuran ve bitkiyle mayalı sistem kurma isteği gün geçtikçe artmıyor değil içimde :D (Canlı doğuran aşkımın alevlenmeside başka bir hikaye  :))

Yeni Trend canlı doğuran heralde Barış Abi. Ben de plati besliyorum şu an. Saydım 12 tane kocaman tombalak platim olmuş. Baharda 3 tane almıştım. Bir de minik minik yavrular var. İlk aldığım anaçların 2 tanesi sarı dişi platiydi. sarılardan hiç erkek gelmemiş, ben de enteresan desenli kırmızı renkli, yeşil parlak pullu bir erkek aldım. Şimdi ufacık ufacık arı-kırmızı yavrularım da dolaşıyor kayanın dibinde ;D

Mayalı sistemi yenilemeyi ben de çok aksatıyorum. 3ayda bire denk geliyo genelde ;D Ne kötü örnek bir adminim ben  ::) Benim mayalı sistemin tek sevmediğim yönü eğer su filtrelemesinden geçirmezseniz reaktörünüzüni bir köşesinden tıkayabiliyor. Benim filtrenin hava emiş borusunu tıkıyor mesela, ataçla giriyorum delikten içeri ama bazen onu da aksatıyorum  :-\
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com