Bülent Bey yazılarınızdan çok memnunuz. MSN'de herkes siteye iyice renk geldi diyor. Sürekli devam etmesini dileriz 
Yazdıklarımın okunmasına ve yararı olduğuna sevindim. Bugünlerde zamanım olduğundan yazabiliyorum. Fırsat buldukça buraya gireceğim.
Uzun süre giremediğim zaman tasalanmayın. Bazen sürekli hareket halinde olurum, anlayın ki uzaklarda ve meşgulüm.
Bitki konusunda uzman değilim. Çocukluğumda daha çok balık yetiştirmiştim, onbinlerce. Tabi tanklarımda bol miktarda bitki de, ışık dışında
başka katkım olmadan kendiliğinden yetişiyordu.
Şimdi her konuda olduğu gibi akvaryum konusunda da bilgilerimiz yani insanın bilgileri arttı. Bilimsel yöntemin girmediği konu kalmadı.
Doğrulara en yakın bilgiye bu yöntem ile ulaşırız. Ve bilimsel yöntemi kullandıkça eski bilgilerimiz gelişip daha doğru hale gelir.
Dediğim gibi bitki konusunu fazla bilmiyorum, buraya da öğrenmek için üye olmuştum, bir ay aradan sonra girip sorulara yanıt vermekten
henüz hiçbir yazı ve makaleyi okuyamadım. Ben de bu yazılardan yararlanacağıma eminim. Bu siteyi açtığınız için teşekkür ederim.
Not: Yazdıklarımda hatalar olabilir, düzeltilirse sevinirim.