Gönderen Konu: pet garden 80lik aydınlatma sorunu  (Okunma sayısı 545 defa)

CAMFANUS

• Yeni üye
  • *
pet garden 80lik aydınlatma sorunu
« : Eylül 17, 2010, 15:07:33 ÖS »
merhaba pet gardenin in 80lik akvaryumu ile bitkiliye başladım. Ancak pet gardenin kendi üzerinde bulunan 2adet florasanı pek verimli değil florasanların net boyu 58 cm osram phlips gibi markaların florasanları ise net 60 cm aradaki 2 cmlik farktan dolayı osram vs gibi florasanlar pet gardenin florsanların takıldığı kısımlara girmiyor çok fazla zorlayınca girmesine rağmen bu seferde elektrik gelmiyor. Pet garden akvaryumları kullanıpta bu tarz sorunlarla karşılaşan veya bu sorunu nasılaşabileceğimi bilen birilerinden yardım bekliyorum. akvaryum hacmi 140 lt civarı kullanılan aydınlatma öden arkaya :

1. silvinia grolüx 18w
2. ortada pet garden in kendi 2 adet 20w florasanları
3. ve en arkada 13 w t5

bitkiler: E.Minima .java ve crist moss java fern zeytin

Taban: en altta aqua basis plas 5lt onun üstü zeolit pomza taşı hindistan zevizi kabukları misket gübre onun üstünde 20 kg siyah kum adı aklımda değil ancak quartz değil  20 kg dere kumu 4/5 mm kalınlığında

reflektor

• Üye
  • **
  • Ad Soyad: Celal TOPÇU
Ynt: pet garden 80lik aydınlatma sorunu
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2011, 12:37:37 ÖS »
Aydınlatma Kapaklarınızın içine T5 veya T8 Floresan yada LED Aydınlatma çalışmalarınız için Yüksek Verimde Yansıtıcı REFLEKTÖRLERİMİZİ kullanmanızı tavsiye ederiz. Gerçekten mevcut lambalarınızın ışık gücünü iki katına yakın artırarak Akvaryumunuzun içini daha fazla ve daha güzel aydınlatmanıza yardımcı olacaktır. Resimde gördüğünüz gibi Beşgen Parabolik , Alüminyum, Ayna Tipi Paslanmaz, Kararmaz, Sararmaz ve kolay temizlenir bir malzemedir.
Eni 7cmdir. Boyları/Fiyatları: 60cm:6TL, 90cm:9TL, 120cm:10TL ve 150cm:13TL dir. Yerimiz Bakırköy, Hüsreviye Sokak.7/21 Günay İş Hanı Girişi, A Bank Karşısı, İstanbul adresindedir. İster adresimizden alabileceğiniz gibi 6TL Kargo bedeli ödeyerek PTT Kargo ile adresinize de alabilirsiniz.
Çok sayıda akvaryum sahibi bu Reflektörlerden benden aldılar, çok memnun kaldılar.
Sizede tavsiye ediyorum.
Alacaksanız bana bu mesaja cevap vererek, istediğiniz adet ve boy (cm) bilgisini birde T5 veya T8 hangi tip floresan için kullanacağınızı yazarsanız onagöre malzemesini yanına koyar gönderirim.
İsteğiniz durumunda size banka hesap numaramızı vereceğim. Havalenizi yaptığınız aynı gün Reflektörleriniz PTT Kargoya verilmiş olacaktır.
http://web.kobiline.com/web/floresanreflektoru/default.asp

Selamlar
Celal TOPÇU
celaltopcu1@gmail.com
0535-6201261