Gönderen Konu: Hayalimdeki Akvaryum  (Okunma sayısı 615 defa)

xzibit1903

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: isa sarıkaya
Hayalimdeki Akvaryum
« : Temmuz 11, 2010, 02:55:20 ÖÖ »
Öncelikle herkese selamlar aranıza yeni katıldım. Bitkili bir akvaryum kurmak istiyorum bunun için sitenin ana sayfasında gördüğüm bir resimi buraya eklemek istedim hayalimdeki akvuryum olduğuna karar verdim ben lepistes hastasıyım bana resimdeki bitkili akvaryumu nasıl ve hangi malzemelerden oluşturabileceğime yardımcı olursanız benide bitkili akvaryum hasretinden kurtarmış olursunuz. :D

Resimdeki bitkili akvaryum gibi olmasını istiyorum o kadar profösyonel olmasa bile ona yakın bişey yapmak istiyorum şimdiden herkese tşkler...

fantastik3

• Özel Üye
  • Üye
  • Ad Soyad: Mutlu Metin CANSEVER
Ynt: Hayalimdeki Akvaryum
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2010, 11:21:41 ÖÖ »
Zeminde Hemiantus cuba kullanılmış. Kayaların arkasındakiler vivipara. Sanırım birkaç kök de stem bitkilerden kullanılmış. Kayaları bir doğrultu üzerinde büyüklük farkına göre sıralamak O. Knott'un çok sık tercih ettiği bir yöntem. Bu işten anlayan birinin elinden çıktığı zaten aşkar.

Peki biz nasıl böyle bir akvaryum oluşturbiliriz?

Öncelikle Yıldırım bey'in makalelerini iyice bir okuyun, deneme tankı kurup bilgilerinizi deneyin, bitkileri bir tanıyın derim. Bir de bu işin maddi olarak külfetli olduğunu da aklınızdan çıkarmayın.

Kolay gelsin.