Gönderen Konu: 25 litre nano  (Okunma sayısı 1131 defa)

hasanarda

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: hasan arda sağlam
25 litre nano
« : Temmuz 05, 2010, 19:05:55 ÖS »
Arkadaşlarben bitkilide ve forumda yeniyim. Bu benim ilk mesajım. Bu yüzden yardımlarınızı bekliyorum. (Ne alakasa)

Bende 35-25-30  25 litrelik bir akvaryum var. Ben bu akvaryumu sarı prenses yavru akvaryumu olarak kullanıyordum ama nano yapmak geldi içimden. Alacağım malzemeler şunlar:

1- Tabanı 2cm kaplayacak minerelli taş.
2- Üstüne 3cm hagen siyah kum.
3- Küçük bir ısıtıcı (25w) (filtre var. (kapak filtre))
Ve canlılar
4- Bitki ( Akvaryuma uygun bitki yazarmısınız. Ama arka, orta, ön bitkisi olduğunuda yazın.)
5- Balık benim aklımda şu planlar var.  1- 10 rasbora
                                                             2- 6 rasbora, 6 zebra danio
                                                             3- 15 günışığı tetra
                                                             4- 6 kırmızı burunlu tetra
                                                             5- 6 penguen tetra
                                                             6- 6 kırmızı gözlü tetra
Ve aklıma yatan: 7- 10 rasbora, 6 balta balığı

:D :D :D YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :D :D :D

millerr

• Özel Üye
  • Üye
  • Ad Soyad: Ali İlker İLHAN
Ynt: 25 litre nano
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2010, 01:06:57 ÖÖ »
O kadarcık akvaryumda yazdığınız kadar balık olmaz bana sorarsanız. Balıklara yazık. Bence herşeyden önce bu konuyu forumlarda blraz araştırın.
Saygılarımla...
100*40*50 Bitkili - Karma Akvaryum

hasanarda

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: hasan arda sağlam
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2010, 12:35:40 ÖS »
Ya benim yazdıklarım tercihler. Galiba siz yanlış anladınız ;D
Ben 1-     2-     3-  ...    diye şıkladım sizden handisinin uygun olduğunu soruyorum.

millerr

• Özel Üye
  • Üye
  • Ad Soyad: Ali İlker İLHAN
« Yanıtla #3 : Temmuz 09, 2010, 20:29:50 ÖS »
Kusura bakmayın ben yanlıs anlamısım. Akvaryum hacmi küçük olduğu için sürü balıklarından beklediğinizi alamayabilirsiniz. Bence 10 tane neon koyun. Büyüyen balık olmasın.
100*40*50 Bitkili - Karma Akvaryum

sargon

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: Mustafa Çölkesen
« Yanıtla #4 : Temmuz 10, 2010, 00:37:15 ÖÖ »
4- Bitki ( Akvaryuma uygun bitki yazarmısınız. Ama arka, orta, ön bitkisi olduğunuda yazın.)
5- Balık benim aklımda şu planlar var.  1- 10 rasbora
                                                             2- 6 rasbora, 6 zebra danio
                                                             3- 15 günışığı tetra
                                                             4- 6 kırmızı burunlu tetra
                                                             5- 6 penguen tetra
                                                             6- 6 kırmızı gözlü tetra
Ve aklıma yatan: 7- 10 rasbora, 6 balta balığı

Bayım fazla kolaycısınız anlaşılan, hem bitki yazacağız hem de hangi plan olduğunu söyleyeceğiz...

Birde balıklarda konfigürasyon belirteceğiz, kendi başınıza hangi balığı besleyeceğinize karar veremiyormusunuz ? Pes doğrusu... Diyecek söz bulamadım bayım...

Tr-Merces Letifer-Tr

• Üye
  • **
  • -TÜRK-
  • Ad Soyad: Burak Özbay
« Yanıtla #5 : Aralık 02, 2011, 22:17:17 ÖS »
Hocam emeksiz sefa olmaz,affedersin ama biz k*rizmiyiz de pı pıt söyleyelim.FORUMLAR niçin var?.Biraz araştır. Biz nasıl öğrendik??Araştır biraz sonra gel o zaman konuşuruz.
110 lt REEF TANK
30 lt BİTKİLİ AMAZON,
35 lt PALADARYUM,
15 lt P ALADARYUM.