Merhaba, konu kirliliği yaptığım için tüm forum yoneticilerinden ve üyelerden özür dilerim. Sanırım biraz özürlü olduğum için aradığımı hala bulamadım. Bitki formlu bir akvaryum kurmaya niyet edeli 20 gün oldu neredeyse ama hala tabandan çıkamadım yukarıya

Bir çok konu başlığında ve içeriğinde her üyenin kendine has bir dizayn şekliyle karşılaştım. Kimisinde torf gayet iyi kimisinde salınım yapıyor deniliyor, kimisinde aqualay gayet başarılı bir ürün kimisinde muadilleri daha başarılı. Yada kimi başlıkta lav kırığı çok güzel bir ürün hatta gerekli bir ürün kimisinde o olmasa da olur deniliyor.

Forum yöneticilerinden yada üyelerden sabit konu olacak şekilde böyle bir başlık açılabilirmi acaba? Eminim benim gibi bir çok arkadaş bitkiliye gönül vermiş olsada taban malzemesinin o kadar çok farklı olmasından ve herkesin fikrinin farklı olmasından dolayı bu fikirden vazgeciyor. Halbuki güzel bir taban dan sonra eminim bir çoğu çok güzel işler başarıp yeni yada eski bir çok bitkili gönüllüsüne ilham olacak işler çıkartabilir. Benim elimde siyah hagen kum, sera floredepot ve lav kırığı var bunlar işime yararmı + birşey ilave etmem gerekirmi (sadece taban dan bahsediyorum) dere kumu, bitki toprağı yada başka bir kum. Ve yardımını esirgemeyecek gönüllülerden bir de dizilim sırasını istirham ediyorum. Bir arkadaşım hediye olarak cuba getirtmiş onları tabana yerleştirmeyi düşünüyorum. co2 ve ışıklandırma işi tabanı bitirir bitirmez hazır hale getireceğim. Bu arada akvaryumum 100x50x55 ölçülerindedir.
Şimdiden yardımını esirgeyenden de esirgemeyende Allah razı olsun

Herkese bol bitkli&sağlıklı kazançlı günler dilerim...
Konya, arif