birkan bey peki ben pihilips 950 delux ıkıtane aldim bu konuyuda acıklıga kavuşturmak istıyorum gerci anubisların ve saz yapraklarının kenarlarındaki gırimsi tüğlenmeyi önleyemedik ama olsun:)belki bu ışık değişiklıği iyi gelir elimdeki mevcut filorasanlar 3 tane glorux 1 tane aguastar 2 tane pihilips delux 950 1 tane selviyna 865 daylit birtanede pihilips 765 daylit var.90 litre akvaryuma bana burda olması gereken işiklandırmayı yazarmısınız bitkiler cabonba anubias saz, java moos, gül aromatika aledoa rotala red zemin bitkisi olarakta hemirhumus yanlış yazmış olabılırım affola bunlar var. co2 kafa motoruyla çok ince kabarcik olarak dış filitrenin cıkışına dogru tuttum saniyede 2 kabarcık cıkıyor.mevcut ışıklandırmamızla bir konbine yapmanızı rıca ediyorum acilen lütfen sakal yosunundan sonra yeşil iplik yosunlarda java moss sumu sarmaya başladı azda olsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum bütün arkdaşlardan özelikle yıldrım bey ve birkan bey şimdiden tşkürederim kolaygelsin..not balık sayısı fazla ama neyapıyım birkere aldık:)