Gönderen Konu: dış filtre hangisi iyidir  (Okunma sayısı 877 defa)

onur_ank

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: onur ballı
dış filtre hangisi iyidir
« : Ocak 02, 2010, 22:51:45 ÖS »
iyi aksamlar yenı kurdugum 80*30*45 akvaryumuma dış filtre alıcam tetratec ex 700 ile  EHEIM 2213 arasında kararsız kaldım daha once dıs fıltre kullanmadım  tetratec 50 tl daha ucuz fıltrenın sessız olmasını ıstıyorum uzun vadede dusunursek  EHEIM daha mı mantıklı akvaryumumda 8-10 kadar neon beslemek ıstıyorum

« Son Düzenleme: Ocak 02, 2010, 22:57:35 ÖS Gönderen: onur_ank »

Saer

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: Alper Tarkın
Ynt: dış filtre hangisi iyidir
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2010, 00:31:42 ÖÖ »
Onur Bey,benim abimde 250 lt tank var eheim 2228 var tabiki mükemmel temizliyor kalite konusunda eheim derim bana göre fakat sessizmi tetra kullanan arkadaşlarım var yane kulağımı dayıyorum ses duymuyorum ama kalite diyorsanız eheim sessizlik diyorsanız tetra sessiz eheim sesli biraz.

cem1346

• Üye
  • **
« Yanıtla #2 : Ocak 03, 2010, 02:20:18 ÖÖ »
kesinlikle eheim derim 13 senedir eheim kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Ama musluklu modelini almayı unutmayın.

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #3 : Ocak 03, 2010, 17:30:23 ÖS »
Sanırım Tetra'yı da Eheim üretiyor. Dedikodu da olabilir ama ben böyle biliyorum ;D Şu an fiyatlar hakkında çok fikrim yok ama eğer Eheim ciddi fiyat farkı taşıyorsa veyenilikçi olmak baabında  ben Tetra diyorum :) Gerçi yukarıda 50 lira fark var demişsiniz, bu durumda almışken Eheim almak daha iyi olabilir elbette özellikler örtüşüyorsa, musluk falan ;D
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com

Saer

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: Alper Tarkın
« Yanıtla #4 : Ocak 05, 2010, 20:55:34 ÖS »
Eheim'dan şaşma kardeşim almışken iyisi olsun :) Ve bu arada şunu sölemeden geçemiyecem reklam olmaz inş akvaryum.com vs bütün sitelerde üyeliğim var ve bu kadar rahat bakabildiğim rahat konuşabildiğim sık sık uyarılmadığım bir site içerik olarak harika sizlere teşekkür ediyorum.

T3kniker

• Üye
  • **
  • Ad Soyad: Murat Demirel
« Yanıtla #5 : Ocak 05, 2010, 21:50:37 ÖS »
Bencede Eheim'dir.Aynen arkadaşlara katılıyorum.Bir sefer al temiz olsun.
Kaç kuşaktır insanlar nefret ettikleri işlerde çalışıyorlar, neden?
Gerçekte ihtiyaç duymadıkları şeyleri satın alabilmek için.
www.yerliakvarist.blogspot.com

onur_ank

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: onur ballı
« Yanıtla #6 : Ocak 05, 2010, 22:00:53 ÖS »
arkadaşlar 110 lt akvaryumuma eheim 2213 dolu olanını almaya karar verdim hafta sonu alıcam yardımlarınız için teşekkür ederim