Anket

Akvaryumun yeni hali güzel olmuş...!

evet
hayır
mükemmel
çalışılabilir
berbat

Gönderen Konu: 150 Lt high tech Bitkili Akvaryumum ( yeni resimler eklendi sayfa 4)  (Okunma sayısı 4742 defa)

leaf21

• Üye
  • **
Ynt: 150 Lt high tech Bitkili Akvaryumum ( yeni resimler eklendi sayfa 4)
« Yanıtla #60 : Şubat 25, 2010, 14:05:26 ÖS »
tebrikler ayakta alkışlıyorum filitre ne kulanıyorsun su beraklığı çok harika tekrar tebrik ediyorum

sakal yosun var demişsin amam göremedim eğerki varsa çok berbat durum ve benim de 680 litrelik tankımı bozmanın tek nedeni bu oldu bence sakal yosun ışıklandırmadan kaynaklı biz akvaristlerin en büyük sorunu
Akvaryum su dünaysı
SER-DEM Sigorta
www.ser-dem.com

cem1346

• Üye
  • **
« Yanıtla #61 : Şubat 27, 2010, 23:52:25 ÖS »
Akvaryumda iki adet dış flitre var her ikisindede ayr filtre malzemeleri mevcut.Akvaryum 150lt ve saatte 1100 lt su devri mevcut su bu nedenle berrak.Akvaryum kurulumundan 1 yıl geçti.Sakal yosunu veya başka bir su yosunu problemi şuan için yok.Bunuda sachemin bitki gübrelerini az dozlarla ama hergün uygulayarak çözdüm.Işıkla alakalı olduğunu zannetmiyorum.Avaryumda şuan 190w aydınlatma sistemi var.Hepsi t5 ve orjinal t5 balanst mevcut değerli görüşleriniz için teşekkür ederim.

cem1346

• Üye
  • **
« Yanıtla #62 : Nisan 02, 2010, 23:37:52 ÖS »
Akvaryumun son halinden kareler

değerli yorumlarınızı bekliyorum.

sonyolc52

• Üye
  • **
  • Ad Soyad: kurtuluşbayar
« Yanıtla #63 : Haziran 23, 2010, 17:52:11 ÖS »
valla tebrik ederim arkadaşım güzel olmuş. dışardan bakıldıgında basıtmiş gibi gözüksede cok sebır ve emek ısteyen bır hobiyle uğrasıyoruz bazen insanın canını sıkabılıyor benım gıbı ama sen sorunların üstesinden gelmişsin helal olsun.sana sormak istediğim nekadar bütceyle bu işten cıktın acaba ben biraz kısıyorum sorunlar ondanmı bas gösterıyor dıye soruyorum 90lt akvaryumum sakal yosunu ve sac yosunundan kurtulamadım su değiştirmekten biktım şaşal suyuyula degıstırdıgım için parada dayanmıyor.sera filorana iki günde 5 cc veriyorum taban hegan siyah kum co2 kafa motoru mayalı filitre cıkısı akvaryuma dağıtıyor.bitkilerim yaklaşık hemsı tropical 100  150 adet taban bitkisiyle beraber ışıklandırma şu an değiştirdiğim kombinasyon yıldırım beyin dedipi gibi 5 li filorasanalrda  2 pihilips delux 950 1 gulorux 1 aguastar
1 daylit delux de 865 ve yıldırım beyin dediği gibi direk hic kapanmadan 10 saat co2 le beraber calsıyor ve  kapanııyor co2 hortumunu cıkartıyorum hava motorunu acıyorum.balık sayısı kardinal tetra türleri neon rospora kırmızı burun pilati otocat 30  35 adet balık  var ve günde bir kere bir tutam yarım cay kaşığı bile değil yanı yem veriyorum tetranın cips yemi.filitrem eheım dış filitre alttan üste doğru diziliş mavi sünger seramik moncuk elyaf sera süper peat zenomit taş ve elyaf...tekrar tebrik ediyorum..

cem1346

• Üye
  • **
« Yanıtla #64 : Temmuz 04, 2010, 14:55:58 ÖS »
Seranın gübresini kullanmayı bırakın daha önce benimde kullandığım gübre idi ve sizin gibi problemler yaşadım.Sachemin gübreleri bu konuda işinizi çözecektir.

Yelkenli

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: kamil elhan
« Yanıtla #65 : Ağustos 13, 2010, 10:16:56 ÖÖ »
Merhaba akvaryumunuz güzel olmuş.Resimleri nasıl eklediniz öğrenebilirmiyim.Benim çektiğim resimlerim boyutları 927kb,981 kb.
ekleyemedim.kapasite dolu diye mesaj geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılarımla.

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #66 : Ağustos 17, 2010, 15:44:30 ÖS »
Site üzerinden bugüne kadar eklenti olarak konulan resimelr aşırı bir yük oluşturdu bu sebeple resim yüklemek için imageshack gibi servisleri kullanmanızı tavsiye ederiz
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com