Gönderen Konu: Lepisteslerde püsküllü kuyruk  (Okunma sayısı 1620 defa)

soners

• Özel Üye
  • Bağımlı Üye
Ynt: Lepisteslerde püsküllü kuyruk
« Yanıtla #15 : Temmuz 08, 2009, 09:32:12 ÖÖ »
Canlı doğuranlar pek yavrularını yiyemiyor zaten. Ne etçillikleri kuvvetli ne de avcılıktan anlıyorlar. Akvaryumunuza bir iki tane melek balığı alın derdim ama ortalığı karıştırmayalım  ;D

Birkan ÖSS senin sinirlerini bozmuş herhalde ;D Ne iş soykırım falanmı düşünüyorsun ;)
175 Lt.Bitkili Canlı Doğuran
 50 Lt.Bitkili Karides
 60 Lt.Üretim (Çarprazlama-Hybrid) Deneme Yanılma aşamasında

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
« Yanıtla #16 : Temmuz 08, 2009, 14:23:19 ÖS »
Abi zaten başıma ne geldiyse tarih ve coğrafyadan geldi (aslında paragraftan falan da geldi ama:) ). Melek atmak da kötü atmamak da kötü ama baktığımız zaman. Yazık sıkış tepiş nazi kampı gibi. Melekleri atınca da gaz odasına dönüşecek akvaryum bir nevi ama en azından ortam genişlemiş olur ;D
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com

denizboro

• Özel Üye
  • Üye
« Yanıtla #17 : Temmuz 08, 2009, 18:21:01 ÖS »
Doğum kontrol hapı- betta aralığını düşünmedim değil. Hatta Yıldırım beylerde bir Hayalet balığa talip olmuştum. İstedim de vermedi. Zaten o küçük balıkların sadece gözlerini yiyormuş. Bunlar çözüm değil gerçekten. Benim tankın savaşma seviş diyen ortamını değiştirmez. Hiç olmazsa aldığımın haftasında doğurmaya başlayan ve hiç ara vermeyen ay kuyruk moliden kurtuldum. Tüm erkek molileri çıkartmama rağmen inatla doğurmaya devam etmişti.