Gönderen Konu: Yeni bitkili tankım...  (Okunma sayısı 916 defa)

mahirbora

• Yeni üye
  • *
Yeni bitkili tankım...
« : Haziran 03, 2009, 00:40:34 ÖÖ »
Boyut (cm):80x35x45
Kapasite (litre):125

Canlılar: Lepistes (yetişkin, yavru - 10-15 adet), Plati (yetişkin, yavru - 15-20 adet), Velifera (yetişkin - 2 adet), Vantoz Ağızlı Çöpçü (yetişkin - 2 adet), Silver Çöpçü (yetişkin - 1 adet), Tül Çöpçü (yetişkin - 1 adet), Cüce Albino Vatoz (yetişkin - 1 adet), Kuhli (yavru - 1 adet), Adını bilemediğim pembe renkli lepistese benzeyen bir balık türü (yetişkin - 2 adet), elma ve adını bilemediğim salyangoz türleri...

Akvaryum Bakımı: Haftada 1 kez 3/1 suyunu değiştiriyorum, dış filtre devamlı çalışıyor...

Kullanılan Yemler: Sera pul yemler...

Bitkiler: Eledola, saz, çınar, gül, yosun ve adını bilemediğim birkaç değişik bitki. Bitkiler için sıvı bitki gübreleri kullanıyorum...

Not: Aslında paylaşacak kadar iyi bir bitkilendirme yapamadım ama, sabırsızlanıp çektiğim fotoları eklemek istedim. Balıkları çekemedim. Akşam olduğundan netlik kaybım oldu. Onlarıda gün ışığından yararlanıp çekeceğim.

Punk@rt

• İçerik Geliştirici
  • Bağımlı Üye
Ynt: Yeni bitkili tankım...
« Yanıtla #1 : Haziran 03, 2009, 12:34:06 ÖS »
Bence dizayni hoş olmuş, emeğinize sağlık. bende üst üste koyduğunuz üç kaya yerine tek bir tane zeminle uyumlu bir kaya koysanız daha güzel olacağına inanıyorum. Tıpkı sol köşedeki 2 kaya gibi. Yosun probleminiz başlamış su değişimlerini sıklaştırmalısınız bence. Işıklandırma ile de ilgili bilgi verir misiniz?

Zamansızlık

nedimturan

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: nedim turan
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2010, 16:14:02 ÖS »
selamlar

kullanmış olduğunuz taşlar acaba salınım yapıyormu bir deneme yaptınızmı.

erdal duneray

• Yeni üye
  • *
  • Ad Soyad: Erdal Düneray
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2010, 12:35:37 ÖS »
Selamlar mahir bey maşallah ak varyumunuz çok güzel  aramıza hoş geldiniz.
Erdal Duneray

Siesta

• Yeni üye
  • *
  • NoPasaran!
  • Ad Soyad: Ozan Çapraz
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2010, 15:54:23 ÖS »
Işıklandırmanız ve tabanınız nasıl acaba?