Gönderen Konu: yeni bitki akvaryumu  (Okunma sayısı 1708 defa)

geberesi77

• Yeni üye
  • *
Ynt: yeni bitki akvaryumu
« Yanıtla #15 : Şubat 28, 2009, 16:55:19 ÖS »
yalnış anlamam kardeşim ama ben zaten 3 aydır araştırıp bu işe girdim ve senelerdirde akvaryumum var şu an evde 3 dükkanda bir tane ama bitki tankında eksiğim biraz.bilgim yok yani.okuyorum belki forumu komple okumuşumdur ama arkadaşlar yabancı terimler kullanıyo ben onlara uzak olduğumdan anlayamıyorum birsinin günlük olağan terimlerle anlatması daha ii. mesela atıyorum bilmemne vitamini veya şu sorunu sunu yaparak giderirsin gibi anlayabileceğim dileden olmasını istiyorum.sabrım var yani en son tanklarım depremde düşüp dağıldı seneler sonra tekrar başladım ve şu an böyle yani bir kaç ayda bir suru olduneyse kafa ağrıttım biraz heralde kusura bakmayın .
BİTKİ AKVARYUMU
     YALOVA

admin

• Kurucu Üye
  • Bağımlı Üye
  • Ad Soyad: Birkan Tatar
Ynt: yeni bitki akvaryumu
« Yanıtla #16 : Mart 01, 2009, 16:12:27 ÖS »
Öncelikle yazım ve imlaya dikkat etmenizi tavsiye ederim. Yazınızda ne cümleler büyük harfle başlıyor, ne de bu cümlelerin sonunda sistemli bir şekilde nokta veya soru işareti var. Hal böyle olunca insanların yazılanları okuyası gelmiyor ve sorular cevapsız kalabiliyor.

Kafa motoru ile yaptığınız sistem muhtemelen çalışıyordur. Balıklarınızın da oksijensizlikten ölme ihtimali eğer akvaryum ağzına kadar balık ve bitki dolu değilse oldukça zor, kaldı ki saydığınız türler çok oksijen tüketen iri cüsseli türler değil.

Tablet gübreyi ben bitkinin kökleri civarını gömüyorum, bence böylesi daha mantıklı. Bu arada her zaman söylediğim gibi tablet gübreden çok sıvı gübre önemli. Öncelikle onu halletmelisiniz.
Artık 20lt Bitkili Tank

http://www.birkantatar.com